10 redenen waarom een centraal stofzuigsysteem een interessante keuze is

1.KRACHTIG

De motoren van een centrale stofzuigunit zijn anders gebouwd dan die van een traditionele huishoudelijke stofzuiger en daardoor niet te vergelijken en veel krachtiger.

2.SNELLER

Studies wijzen uit dat men de stofzuigtijden halveert dankzij de hoge zuigkracht. Die kracht uitgedrukt in debiet en onderdruk.  Dit zijn dan ook belangrijke parameters in uw vergelijking.  Uw woning zal dan ook langer proper blijven, zelfs de kleinste stofdeeltjes worden afgevoerd.

3.GEZONDER

Alle stof gaat naar de unit waar na filtering, de opgezogen lucht naar buiten wordt afgevoerd.  Geen stof of geur meer in uw woning tijdens het stofzuigen.  Ook als u gevoelig bent voor huisstofmijt of andere allergieën is een centrale stofzuiger de juiste  keuze.

4.STIL

Aangezien de unit in de garage, berging of kelder gemonteerd wordt, heeft u geen last van het motorgeluid tijdens het stofzuigen.

5.GEMAKKELIJK

U heeft enkel een slang op maat nodig om te stofzuigen.  Geen gesleur met toestel of kabel.  Stofzuigen is geen karwei meer.

6.WAARDEVERMEERDERING

Een centrale stofzuiger is niet alleen een geweldige optie voor uw gezondheid en gemak, het verhoogt ook de waarde van uw woning.  De aanwezigheid van een centraal systeem is erg populair en zorgt voor een meerwaarde bij latere verkoop.  Eventueel neemt u de unit mee naar uw nieuwe woning.

7.ECOLOGISCH

Een centrale stofzuiger is een duurzame oplossing in tijden van een wegwerpmaatschappij.  Het is een eenmalige investering voor uw leven.  Wij hebben klanten die al 30 jaar het gemak van een centrale stofzuiger ervaren en dat met hun eerste toestel….

8.EENVOUDIGE PLAATSING

De overgrote meerderheid van onze klanten plaatst het systeem zelf met onze gratis ondersteuning.  Wij kunnen echter ook instaan voor de plaatsing ervan.

9.OOK VOOR BESTAANDE WONINGEN

Veel mensen denken dat een centrale stofzuiger enkel geschikt is voor nieuwbouw.  Ook voor bestaande woningen zijn er vaak simpele oplossingen.  Wij komen eventueel ter plaatse om de situatie te bekijken.

10.GOEDKOPER DAN U DENKT

Dat is de meest gehoorde opmerking bij het bespreken van de offerte.  Een pakket is mogelijk voor minder dan € 1000,00.  Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte?  Mail of bezorg uw plan van uw woning of stel uw vraag via de button en wij doen het nodige.

Alle stofzuigsystemen Jackie Zentjens

Pionier van de centrale stofzuiger vanaf de eerste dag.

Winkelwagen
Scroll naar boven

Blijf op de hoogte!

Ontvang exclusieve aanbiedingen en kortingscodes die enkel geldig zijn voor onze nieuwsbriefabonnees.